Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2013. július 9., kedd

Az első hiszti

Megvolt az elsõ rémísztõ hisztink.
Ma kicsit Kikázni szerettem volna Balázzsal. Hát ez nem igazán tetszett neki...Órákig próbáltunk itthonról elindulni, mert vagy sorozatosan kakilt, vagy éhes volt, vagy nyűgös. Nagy nehezen kijutottunk a kocsihoz, de miközben szerencsétlenkedtem a babakocsi összecsukásával, úgy elkezdett ordítani, hogy ki kellett kapjam a hordozóból. Kezdett bekékülni, nem vett levegõt. Utána összeomlott mint egy rongybaba és csenden maradt. Félelmetes volt! Persze, nem mentünk sehova utána. Nem tudom, mi baja volt.. Állítólag olyan 5-6 hónaposan kezdik az ilyen jelegű hisztiket, de ő még 2 hónapos sincs!  Azt írják, hogy ilyenkor hideg vizet kell rá önteni. Nagyon durva  módszer, remélem nem kerül rá sor!

A hasfájás kezd eltűnni, persze, ha eddig tényleg emiatt volt nyűgös és nem az éhség miatt, ugyanis továbbra is erre gyanakszom. Néha még tekereg, de akkor csendben van, nem sír olyan keservesen, mint amikor éhes.

A tejem is kezd már alakulni. Jót tett neki a Karamalz kismama sör és a homeós bogyók( Urtica Urens, Ricinus Communis).
Ez boldoggá tesz,  mert úgy belémtömték az anyatej fontosságát, hogy nem tudom feladni. Mondjuk nagyon kemény munka ez az állandó fejés. Kár, hogy az én drágám nem tud úgy szopni, ahogy kell, pontossabban ravasz és lusta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése