Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2016. június 8., szerda

"Mindent bele" lombik augusztusban

Hamarabb sajnos már nem férek be, de nem is bánom. Nem szeretnék még egy nyarat a forró lakásban tölteni egy esetleges "állterhesség" miatt. Valószínűleg megyünk nyaralni egy kicsit igaz még mindig nem  Görögországba, ami a szívünk csücske, hanem Horvátországba. Közelebb van és olcsóbban ki tudjuk hozni. Örülünk, hogy egyáltalán el tudunk menni egy méregdrága lombik előtt úgy, hogy vettünk végre új autót aminek havonta perkáljuk az aktuális részletét.

A leleteim többsége még nem érkezett meg, így nem tudom, hogy van-e inzulinrezisztenciám, illetve kariótípus problémám. A múltkor azt írtam, hogy jó lenne, ha a PGD miatt lennének hibás génjeim, de ezt most már átgondoltam. A PGD-t persze sajnálom és kiakasztónak találom, hogy Magyarországon nem kérheti minden lombikos, de a hibás génekből inkább nem kérek, mert akkor egy esetleges spontán terhességnél ismét retteghetnék.  Szerencsére Kanyó doktornő felvázolt más szelektálási lehetőségeket is. Ami biztos, az az embriogén, mert két vetélés és 3 sikertelen IVF abszolút indokolttá teszi. Remélem, hogy ez a táptalaj majd segíti az embriók beágyazódását. Persze ehhez az kell, hogy két egészséges sejt találkozzon. A spermák szelektálására van valamilyen eljárás, aminek a nevét nem jegyeztem meg, de az a lényege, hogy a spermiumokat iszonyatosan ki tudja nagyítani és így ki lehet válogatni a legéletképesebbeket.

Bízom benne, hogy megismétlődnek a 4 évvel ezelőtti csodálatos események. Akkor is augusztusban mentünk lombikra, ami ugyan nem sikerült, viszont egy hónappal később megfogant életünk értelme. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése