Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2012. december 2., vasárnap

Utolsó Crinone


Hurrá! Ma nyomom az utolsó Crinone gélt, holnaptól szabad vagyok!
Indulhat a házasélet is :) Igaz, nem ez a legfontosabb, de bevallom, hiányzik. Augusztusban a lombik miatt, szeptemberben a sok munka miatt( a gyereket azért összehoztuk valahogy), októberben és novemberben meg a veszélyeztetett terhesség miatt maradt ki. Elég hosszú ideje élek szüzies életet :) Elég volt ;)

Tegnap sajnos az utolsó előtti Crinone kicsit barnábban jött vissza. Remélem nem lesz gond, habár úgy vagyok vele, hogy a terhesség 13. hetében csak nem fogok már elvetélni.

Az étrendem még mindig nagyon szegényes. Továbbra sem tudok kenyéren és kolbászon kívül mást lenyelni, pedig nem voltak rosszulléteim az első trimeszteben, még hányni sem hánytam. A munkahelyi étel hasmenés formájában kijön belőlem, a főzés szagát meg nem bírom elviselni. Egy darabig Béres Alexandra.kaját rendeltem, de attól is megundorodtam. Ez az életmód nagyon egészségtelen így.

Vitamint persze szedek most is és a terhesség végéig fogok is: egy kupica Hipp Natalt , 2 db.Omega 3 kapszulát, 1-2 Magnerotot, 2 naponta Femibion vasat és C vitamint, ami segíti az utóbbi felszívódását.

Eddig Femibion 800-at( terhesvitamin), Magne B6-ot,( görcsölés ellen) Rutascorbint( vérzés ellen) és Femibion vasat( igazolt vashiány) szedtem. Úgy volt, hogy a Femibion 400-al folytatom, de aztán megtetszett a hipp natal étrend -kiegészítő, mivel olcsóbb és természetesebb a Femibionnál. Sajnos nem tartalmaz Omega 3-at, de ezt a dm-ben olcsón ( 1000 ft körül) be tudom szerezni. Az Omega 3 elengedhetetlen a magzat megfelelő agyi és központi idegrendszerének fejlődéséhez, csökkenti a cukorbetegség kialakulásának veszélyét, jótékony hatással van a látásélesség fejlődésére. Ebben a témában sok cikk található az interneten.
 

A pocim még mindig feszül, néha 1-2 mp görcs is van. Most már Magnerotot szedek Magne B6 helyett, de azért aggódom. Az általam szedett Magne B6 elenésző mennyiségű magnéziumot tartalmazott, a Magnerot viszont 500 mg magnézium-orotát-dihidrátot tartalmaz tablettánként, szóval jóval hatékonyabb.

Mikor lesz már vége az aggodalmaskodásnak?Mikor hiszem végre el, hogy SIKERÜLT, Gyerekem fog születni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése