Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2016. február 15., hétfő

Második missed ab

A HCG- m ma 2600 körül, a petezsák pedig 2,5mm. Teljesen szabálytalan, tehát reménytelen. Tanár úr megkért, hogy hagyjam abba a támogatást.
Valahogy ez a hír most nem visel meg. Megkönnyebbültem, mert legalább nem húzzuk az időt. Remélem megúszom a műtétet így. Persze sokkal kényelmesebb kés alá feküdni, mert fájdalommentes, de hosszú távon biztos nem tesz jót fél éven belül két küret.
Már csak annyit kérek a sorstól, hogy a vetélés ne vezetés közben vagy a munkahelyemen induljon be és hogy lehetőleg ne járjon elviselhetelen fájdalmakkal...Biztos nem lesz egyszerű történet, hiszen van egy 14×23 mm-es nyálkahártyám, de valahogy túlélem.
Ennél az ügynél rosszabb, hogy Balázs ismét beteg. Csúnyán köhög, lázas és folyik az orra. Szinte semmit nem aludtunk éjjel. Korán reggel itt kellett hagynom egy beteg, utánam keservesen kiabáló csöppséget...De menni kellett vérvételre majd dolgozni és újra be a kórhàzba ultrahangra...
Ugye most már csak valami csodálatos dolog történhet velünk?

11 megjegyzés:

  1. Szia!
    Zugolvaslak egy ideje... Nem is tudom, mit mondjak!
    Nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok neked továbbra is! Remélem ezután egy könnyebb, boldogabb időszak következik majd az életetekben.
    Balázsnak is jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. Nem hiszem el :( Annyira drukkoltam, hogy végre sikerüljön! Sok erőt és kitartást kívánok, hamarosan sikerül! Most már jónak kell jönnie! Balázsnak mielőbbi gyógyulást!

    VálaszTörlés
  3. Szívből sajnálom, Andi! Jönni fog az a jó, amikor a legkevésbé számítasz rá. Sok erőt és kitartást, kis Balázsnak pedig jobbulást!

    VálaszTörlés
  4. Hát basszamármeg... Ideje annak a csodálatosságnak... :/
    Ölelés.

    VálaszTörlés
  5. Basszuskulcs, tuti, hogy a jövő héten nem érdemes még egyszer ránézni? Jobbulást a kis drágádnak! ♡

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm nektek. Holnap és pénteken is megyek uh-ra, de sajnos már nincs remény...

    VálaszTörlés
  7. Jaj de szomorú, bár tévedtek volna a megérzéseid! Sajnálom nagyon. Balázskának jobbulást.

    VálaszTörlés
  8. Hiszem ha egy lélek ennyire próbálkozik akkor hamarosan sikeresen beköltözik,nagyon nagyon drukkolok....

    VálaszTörlés
  9. Válaszok
    1. Igen. A HCG még mindig nő( 3200), de a petezsák 2,4 mm. Szerdán a másik orvosom is ennyit mért. A vérzés már rendesen beindult. Remélem gyorsan túl leszek rajta...

      Törlés