Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2013. szeptember 6., péntek

Boldogságos hétköznapok

Szépen telnek napjaink, vannak könnyebbek és nehezebbek is.
Továbbra is járunk Dévény-tornára, ahol a gyógytornász megnyugtatott a Pes Adductussal kapcsolatosan. Ő semmi ilyet nem lát. Elképzelhető, hogy pont akkor állt úgy a lába, amikor vizsgálta az orvos- 1 percig sem tartott az egész. Ennek ellenére, ezentúl rendesen átmasszírozza a lábfejét is..

Most már az is biztos, hogy nem környékezi Balázst semmilyen megfázás. Minden egyes tünet arra utal, hogy jön a foga: híg széklet naponta többször, nyűgösködés, étvágytalanság és néha orrfolyás.
Ma szegény nagyon rosszul visel :(

Végre szereti, ha hasra teszem. Eddig csak alváskor lehetett, most már éber állaportban is elvan így és persze közben gyönyőrűen emeli a fejét. 

Rájöttem, hogy ha elindítom a vízcsapot, a porszívót vagy a hajszárítót, akkor azonnal abbahagyja a sírást. Nagyon érdekes! Minden dolgomat el tudom végezni, ha például folyik a víz. Kár, hogy kissé drága mulatság :)

Én egyébként egyre jobban szeretek bele a kicsi fiamba :) Életem legnagyobb szerelme ő :)
Annyira csodálatos dolog, hogy eljött hozzánk, nem győzöm megköszönni neki. Imádom! Nagyon boldog vagyok és semmi sem esik nehezemre már!
Szeretném, ha ez a boldogság örökké tartana! Emiatt folyamatosan albumokat készítek, hátha meg tudok valamit örökíteni belöle az utókornak. Az első a terhesnapló volt, amit muszáj volt minél hamarabb befejeznem, mert nagyon depis voltam amiatt, hogy túl hamar ért végett a terhességem. Ebben hetekre és napokra van beosztva a várandósság. Be lehet írni, hogy mi mikor történt. Beragasztottam uh fotókat, terhes képeket, pozitív teszteket is.
A másik egy babanapló, mely a gyermek első 5 évéről szól. Ide is fotókat lehet ragasztani a fontos eseményekről, be lehet írni, hogy mikor mi történt,  illetve megvan a kórházi karkötő és tappancslenyomat helye is. Egyébként nyáron a férjem készített só-liszt-gyurmából is lenyomatott, amit gipszbe öntött ki. A családtagok karácsonyra kapnak majd láb és kéz lenyomatokat :)
Ezen kívül, van egy baba fotóalbumom is, melybe kinyomtatott fotókat teszek kronológiai sorrendben.
Persze, nem sok időm van ilyen luxus dolgokra, szép lassan haladok, de nem baj, nem sietett senki sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése