Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2015. július 22., szerda

Még van remény ;)

Először is, nagyon szépen köszönöm nektek a sok bátorító hozzászólást. Nagyon jó érzés, hogy ennyien drukkoltok nekünk és nem hagytok magamra a negatív gondolataimmal :)

Maradok a realitások talaján továbbra is, de egy icipicit próbálok bízni most már a babámban, mert lehet, hogy jóval később ágyazódott be, mint ahogy számoltam.

Az orvosom nagyon bizakodó volt. Azt mondta, rengeteg csodát látott eddig és higgyem el, hogy a számok, amiket az orra alá tolok, nem jelentenek semmit.
Nem látott semmi kórosat és az magáért beszélt, hogy a petezsák 6 nap alatt óriásit nőtt, 6.7 mm-ről 15.7-re, látta a szikhólyagot és egy 3 mm-es embryot. Szívműködés még nem volt, de ha azt nézem, hogy hasonló méretek Balázs esetében 5+5 naposan voltak( 14.9 a petezsák és 2.1 az embryo), akkor a saját számításaim szerint 6 hetes vagyok ma. A ciklusomhoz képest az elmaradás 5 napos, de ha figyelembe veszem a 2 nappal későbbi peteérésemet, akkor már csak 3. Ez azért jobban hangzik. Ráadásul tegnap délután émelyegtem és ez ma is megismétlődött, úgy hogy kezdek bízni a csodában.
Persze, csak óvatosan és a babakelengyét sem veszem még meg.
Következő ultrahang jövő csütörtökön lesz a kórházban. Oda már éhgyomorra megyek, mert ha nem lesz szívhang, akkor műtét. Nem akarok itthon, a gyerekem szeme láttára elvérezni. Az orvosom egyetértett azzal az elmélettel, hogy jobbak a teherbeesési esélyek egy alapos kitisztítás után( sok helyen van e.ü. kaparás lombik előtt közvetlenül) és nem kell még véletlenül sem 3 hónapot várni az újabb próbálkozás előtt. Így már mindjárt jobban érzem magam és teljes mértékben rábízom magam a sorsra. Sőt, kaptam Agolutin receptet is, amit gyorsan ki is váltottam a Budagyöngyébe, így az egy heti progeszteron injekcióm kijön kb. 2000 forintból 14.000 helyett, na persze, még ott van mellette a Crinone is, de ennyi baj legyen ;)
Íme a mai sztárfotó:






14 megjegyzés:

  1. Itt is nagyon örülök neki és drukkolok tovább :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper! Rendben lesz minden! :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök és nem feladni! Szorítok nektek! Rendben lesz minden!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem úton van a kistesó! Te bízz, mi meg drukkolunk! :)

    VálaszTörlés
  5. Juj, de vartalak már :) nagyon örülök, és továbbra is szorítok :)

    VálaszTörlés
  6. Már úgy, de úgy vártam a jó híreket :) nagyon örülök Nektek! Csak így tovább Csodatesó! :))))

    VálaszTörlés
  7. Szuper! Szerintem tuti minden rendbem lesz!
    Szoritok nagyon!!!

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm szépen! Nagyon édesek vagytok ;)
    Dorka, lopom a Csodatesót, ha nem gond ;) Csodababa és Csodatesó kalandjai lesz a blog címe, ha majd minden rendben lesz ;)

    VálaszTörlés
  9. Tünetek jönnek-mennek, ezt megtanultam, sőt, a 4 terhességem alatt volt egyező és különböző is. Most az ikreknél szinte semmi nem volt az elején és később is csak lájtosan, ill. a kisfiúcska napokkal később ágyazódott be, szerintem a teszt az ő hcg-jét nem is mutatta, mert 12dpo-n voltak beágyazódási jelei, a kislány előbb indult, de neki nem voltak jelei. Most is megvan a majd' 1 hét különbség közöttük, de nem egymás kárára, hisz 2 lepény látja el őket. Szóval tünetekbe, számokba tényleg nem érdemes kapaszkodni. Én továbbra is hiszek benne, benned, bennetek!!! :) Hajrá kistesó, sokan várunk Rád! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hiszek Neked, Heni, 4 terhesség alatt komoly tapasztalatokat lehet szerezni. Pont azon gondolkodtam el, h én 8 év alatt összesen kétszer voltam terhes, elég siralmas az arány...Én is mindenkinek azt írtam/ mondtam, h a tünetek jönnek-mennek, mégis be vagyok mindig parázva. A Kisfiad tuti akkor ágyazódott be, amikor volt egy kis pecsételésed. Lehet nekem is akkor ért véget a folyamat.

      Törlés
  10. Én azért megvàrnàm a 8. hetet, mert nekem 7. héten nem volt egyértelműen detektálható szívhang csak sejthető, de a dopler nem igazolta, csak a 8. héten.Sőt az unakatesóm feleségének is így volt, s mind a kettőnek egészséges gyermeke született. Amíg fejlődik, növekedik nincs baj. S még tudnék más példát is mondani, ami happy enddel zàrult.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi. Én is bízom egy kicsit a happy endben ;) Biztos, h nem fog megműteni az orvos, ha lát fejlődést. Egyébként addigra 7 hét 6 napos leszek.

      Törlés