Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

2013. január 16., szerda

Lehet vörösborozni :)


Tegnap óta a hasmenésem egyre durvább méreteket ölt. Nem nagyon merek így magnéziumot szedni. Természetesen a hasam továbbra is feszül.
Egyoldali, kis ponton jelentkező fájásom van. Van hogy 1-2 napig szünetel, aztán előjön és pár napig fájdogál. Jó lenne tudni az okát. Még jó, hogy ma este megyek dokihoz.


Aztán végre eljön az ultrahang időpontja.

A fájás okát nem lehetett megállapítani, de szerencsére a méhszájam zárt és nem volt rajta már vér. 
Minden rendben van a babával. 20 hét 1 napnál tart és 300 grammos a kis Drága! Szóval ismételten nagyobb a menstruáció alapján kiszámított koránál. Az Istenhegyi ultrahangján meg mindig kisebb. Érdekes ez :) A szülés után fog talán kiderülni, hogy melyik uh-nak volt igaza.

Az AFP-m jó: 0.96.

A magnézium felét vörösborra kell cserélnem :) Ezt bevallom, örömmel teszem :) Jót röhögtem magamon, mert eddig egy korty alkoholt sem mertem inni. Szilveszterkor órákig főztem a bort, hogy garantáltan kifőjön belőle minden csepp alkohol. Erre tessék, most kiderül, hogy ihatok minőségi vörösbort.  Na jó, maximum egy pohárral lehet.
Érdekes ez a téma. Czeizel Endre nem ajánlja az alkoholt terhesen, és ezzel nagyon sok orvos van így. Én viszont maximálisan megbízom az enyémben és engedek a csábításnak :)

Ezen kívül, továbbra is marad a pihenés és önmagam megfigyelése. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése